Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ArchiCAD 23

Τι νέο υπάρχει στο ARCHICAD 23:

Σχεδίαση

Εκ νέου σχεδίαση των εργαλείων Υποστύλωμα και Δοκός:

Το ARCHICAD 23 επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να μοντελοποιούν ταχύτερα και να δημιουργούν ακριβείς κατασκευαστικές λεπτομέρειες και προμετρήσεις ενισχυμένου σκυροδέματος, χάλυβα, ξυλείας σύμπλοκων δοκών και υποστυλωμάτων. Σύμπλοκα υποστυλώματα και καμπύλες μεταβλητής διατομής, ή δοκοί με ανοίγματα, μπορούν πλέον να μοντελοποιηθούν και να τεκμηριωθούν, ώστε να πληρούν τα πρότυπα σχεδίασης και απεικόνισης. Οι δοκοί και τα υποστυλώματα μπορούν να απεικονίζονται με διάφορες προβολικές και συμβολικές απόψεις και ράστερ επικάλυψης.

Watch ARCHICAD in action

Συντονισμός

Κενά, Κόγχες, και Εσοχές:

Το ARCHICAD 23 εισάγει το νέο εργαλείο Άνοιγμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μοντελοποίηση και τον συντονισμό των κενών, των κογχών και των εσοχών της μελέτης — ως οριζόντια, κατακόρυφα ή κεκλιμένα Ανοίγματα σε στοιχεία, ομάδες στοιχείων ή ακόμα και ορόφους. Τα Ανοίγματα αυτά είναι σημαντικά για τον συντονισμό των έργων, καθώς είναι εξίσου σημαντικά για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς και τους συμβούλους και πρέπει να τεκμηριώνονται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Τα Ανοίγματα μπορούν να μοντελοποιηθούν, να πινακοποιηθούν και να τεκμηριωθούν, χρησιμοποιώντας διαισθητικά εργαλεία, αλλά και να μοιραστούν μέσω ανοικτών IFC προτύπων.

Watch ARCHICAD in action

 

Οπτικοποίηση

Φωτογραφικές ρεαλιστικές απεικονίσεις με το Twinmotion, με ένα κλικ.

Το ARCHICAD 23 επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να απολαμβάνουν απόδοση σε πραγματικό χρόνο και φωτορεαλιστική απεικόνιση με την απρόσκοπτη ροή εργασίας της ζωντανής σύνδεσης με το Twinmotion. Χάρη στην κορυφαία λύση αποδόσεων του Twinmotion, η δημιουργία φωτορεαλιστικών απεικονίσεων σε πραγματικό χρόνο, είναι πλέον εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη, ενώ ο συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να επεξεργάζονται το μοντέλο και να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις σχεδιασμού. Όλοι οι κάτοχοι άδειας ARCHICAD 23 δικαιούνται δωρεάν την αναμενόμενη βελτιωμένη έκδοση του Twinmotion από την Epic Games.

Συνεργασία

Εργαστείτε εξυπνότερα και όχι δυσκολότερα

Ανανεωμένη σύνδεση Solibri: Το ARCHICAD 23 επιτρέπει τον απρόσκοπτο έλεγχο κώδικα και κατασκευής, σε οποιοδήποτε στάδιο του σχεδιασμού. Το ενημερωμένο add-on, ανιχνεύει και αποστέλλει αυτόματα μόνο εκείνα τα στοιχεία που έχουν αλλάξει στο μοντέλο ARCHICAD, με αποτέλεσμα την ταχύτερη συνεργασία.

Ζωντανή σύνδεση Rhino-Grasshopper-ARCHICAD:

Το νέο στοιχείο Deconstruct του Grasshopper, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή των δεδομένων επιφάνειας στοιχείων ARCHICAD ως αναφορά σχεδίασης. Με τη βοήθεια αυτής της λειτουργίας, οι αλλαγές στον πυρήνα σχεδιασμού του BIM θα ενημερώνουν αυτόματα όλες τις σχετικές λεπτομέρειες σχεδίασης που παράγονται μέσω αλγορίθμων σχεδίασης στο Grasshopper. Δείτε το ARCHICAD σε δράση

Επίδοση

Ταχύτεροι χρόνοι απόκρισης

Το ARCHICAD 23 δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή μιας αδιάκοπης ροής ξεκινώντας από την εκκίνηση του λογισμικού, την πρόσβαση στα δεδομένα του έργου, καθώς και την πλοήγηση του ατόμου μέσω του Μοντέλου Πληροφοριών Κτιρίου. Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό της βελτιστοποίησης των πρώτων επιδόσεων, των βελτιωμένων ροών εργασίας και των μειωμένων μεγεθών αρχείων.

Δείτε το ARCHICAD σε δράση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ArchiCAD 23

To ArchiCAD 23 απευθύνεται στους αρχιτέκτονες στη μητρική τους γλώσσα με μία καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης χώρων και μορφών σχεδίασης. Εκτός του ότι επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση στο χώρο και προσφέρει στους αρχιτέκτονες ευρύ φάσμα νέων σχεδιαστικών εργαλείων, παράλληλα απευθύνεται πλέον και στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό αρχιτεκτόνων οι οποίοι ασχολούνται με μελέτες ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του νέου ArchiCAD 23 με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Φυλλάδιο με τα χαρακτηριστικά του νέου ArchiCAD 23.

Απαιτήσεις Υλισμικού / Λογισμικού του ArchiCAD 23

Οι απαιτήσεις Υλισμικού/Λογισμικού τροποποιούνται κατά περιόδους. Για ενημερωμένες πληροφορίες που αφορούν τις απαιτήσεις συστήματος, παρακαλώ πηγαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Απαιτήσεις Συστήματος

Συνιστώμενα Λειτουργικά Συστήματα
 • Windows® 10
 • macOS 10.13 High Sierra
 • macOS 10.12 Sierra
Συμβατά, αλλά μη δοκιμασμένα Λειτουργικά Συστήματα
 • Windows® 8.1
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Mac OS X 10.11 El Capitan
Μη Συμβατά Λειτουργικά Συστήματα (Το ARCHICAD δεν μπορεί να εγκατασταθεί)
 • Windows Vista και παλαιότερα
 • Mac OS X 10.10 Yosemite και παλαιότερα

Σημειώσεις
•    Πρέπει να έχουν εγκατασταθεί οι πλέον πρόσφατες ενημερώσεις όλων των Λειτουργικών Συστημάτων
•    Υποστηρίζονται μόνο τα 64-bit Λειτουργικά Συστήματα
•    Η υποστήριξη υψηλής ανάλυσης (HiDPI) οθόνης δεν είναι διαθέσιμη στα Windows 8.1 και σε παλαιότερες εκδόσεις

Συνιστώμενο Υλισμικό για το ArchiCAD 23
 • Επεξεργαστής: 64-bit επεξεργαστής με τέσσερις ή περισσότερους πυρήνες.
 • RAM: Συνιστώνται 16 GB ή περισσότερα. Για σύνθετα, λεπτομερή μοντέλα μπορεί να απαιτούνται 32 GB ή περισσότερα.
 • Σκληρός Δίσκος: Συστήνεται η εγκατάσταση του ArchiCAD σε δίσκο SSD (ή Fusion). Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο, ενώ για κάθε ενεργή μελέτη απαιτούνται 10 GB ή περισσότερα.
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται κάρτα γραφικών, συμβατή με OpenGL 3.2 και συνοδευόμενη από μνήμη video 1024 MB ή περισσότερων, για να είναι δυνατή η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων επιτάχυνσης υλισμικού (HW) Μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τις προτεινόμενες κάρτες γραφικών στο: http://www.graphisoft.com/videocards
 • Οθόνη: Συστήνουμε ανάλυση 1440 x 900 ή μεγαλύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για το απαιτούμενο υλισμικό θα βρείτε στο Κέντρο Βοήθειας.
Ελάχιστο Υλισμικό
 • CPU: 64-bit επεξεργαστής με 2 πυρήνες.
 • RAM: 8 GB
 • Σκληρός Δίσκος: Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου ή περισσότερα
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται κάρτα γραφικών συμβατή με Open GL 3.2
 • Οθόνη: Οθόνη: Ανάλυση 1366 x 768 ή μεγαλύτερη
 • Προαιρετικές Περιφερειακές Συσκευές: Όλοι οι σημαντικοί plotters, εκτυπωτές και ψηφιοποιητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ARCHICAD.
 • Διαδίκτυο: Για τη σύνδεση στο BIMcloud και τη λήψη ενημερώσεων του ARCHICAD 23, είναι απαραίτητη η γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
 • Κλειδί Προστασίας: Θα χρειαστείτε ένα υλισμικό κλειδί ARCHICAD 23 CodeMeter ή ένα λογισμικό κλειδί προστασίας CodeMeter Act για να εκκινήσετε το ARCHICAD 23.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ