Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Artlantis 2020

Η επανάσταση στο Αρχιτεκτονικό Rendering

Το Artlantis, πρωτοπόρο στην αρχιτεκτονική απεικόνιση και συμβατό με όλο το λογισμικό 3D μοντελο-ποίησης της αγοράς, είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη λύση φωτορεαλιστικών απεικονίσεων και παραγωγής ταινιών οποιασδήποτε 3D μελέτης, επιλεγμένο από 100.000 και πλέον αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και πολεοδόμους σε περισσότερες από 110 χώρες, και οφείλει τη διεθνή του φήμη στα θεμελιώδη του πλεονεκτήματα:

Προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο

Το άνοιγμα ενός 3D σκηνικού, η πλοήγηση, οι αλλαγές των σκιαστών και των αντικειμένων, των φώτων ή του 3D περιβάλλοντος εμφανίζονται άμεσα στο παράθυρο προεπισκόπησης

Ταχύτητα

Η ταχύτητα εμφάνισης του σκηνικού, η πλοήγηση, η τοποθέτηση στο χώρο ή η διασπορά φωτός, τόσο στην προεπισκόπηση όσο και στους υπολογισμούς και στην τελική φωτορεαλιστική απεικόνιση, είναι εξαιρετική. Ενώ το Global Illumination (GI) -- το εχέγγυο για το ρεαλισμό σκηνικού -- απαιτεί πολύ χρόνο για την επεξεργασία του, το Artlantis είναι το μόνο πρόγραμμα φωτορεαλισμού που προσφέρει επωφελή αναλογία ποιότητας/χρόνου επεξεργασίας.

Universal

Τόσο σε Mac όσο και σε Windows, το Artlantis είναι συμβατό σχεδόν με όλους τους 3D μοντελοποιητές της αγοράς.

Εισαγωγή οικοπέδου

Η χρήση του είναι απλή και ομαλή και οι ρυθμίσεις του είναι ορατές στο παράθυρο προεπισκόπησης. Για ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στο προσκήνιο και να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε τη διαφάνειά τους μέσα από το Artlantis.

Nέα Xαρακτηριστικά του Artlantis 2020

RAL χρώματα και αποχρώσεις

Το Artlantis 2020 προσφέρει 243 χρώματα και αποχρώσεις από τις παλέτες RAL Effect, RAL Design και RAL Classic, οι οποίες αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά πρότυπα χρωμάτων στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και της κατασκευής.

Εργαλείο Denoiser (Αφαίρεση Θορύβου)

Μπορείτε να μειώσετε ή ακόμα και να καταργήσετε, τον θόρυβο των αποδόσεων, που συνήθως παράγεται από την ανάκλαση των shaders. Το εργαλείο Denoiser αναλύει την εικόνα σε pixels και μειώνει το θόρυβο, εξοικονομώντας χρόνο που θα χρειαζόταν για μετεπεξεργασία.

Γρασίδι 3D

Ο ενσωματωμένος κατάλογος Media, προσφέρει 4 νέους τύπους γρασιδιού και 6 αναβαθμισμένους τύπους 3D γρασιδιού, ενισχυμένους με νέες ρυθμίσεις: μπορείτε να προσαρμόζετε το χρώμα του γρασιδιού, εφαρμόζοντας διακυμάνσεις πυκνότητας — το μέγεθος υπολογίζεται αυτόματα ανά ζώνη.

Εργαλείο Portals

Τα Portals είναι η νέα ρύθμιση βελτιστοποίησης, που εξασφαλίζει γρήγορο υπολογισμό των φωτορεαλιστικών, όταν ρυθμίζετε το φως στο Artlantis σε περιβάλλον χαμηλής ποιότητας. Αυτή η επιλογή βελτιώνει την φωτεινότητα των εσωτερικών απόψεων και αφαιρεί τον θόρυβο από την εικόνα.

Δοκιμάστε την πλήρως λειτουργική έκδοση για 30 ημέρες: Κατεβάστε εδώ το Artlantis 2020.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Artlantis

Σύστημα
  • Ελάχιστο: Windows®  7 (64bits) - Προτεινόμενο: Windows® 7 ή 8.1 (64bits)
  • Ελάχιστο: Mac OS X 10.8.5 - Προτεινόμενο: Mac OS X 10.10
CPU
  • Ελάχιστο: Intel® i3 4core 2Ghz - Προτεινόμενο: Intel® Core i7, 4+ Core
RAM
  • Ελάχιστο: 8 GB RAM - Προτεινόμενο: 16 GB
Κάρτα Γραφικών

(Aνάλυση min 1280 X 800 προτείνεται 1920 Χ 1080)

  • OpenGL με 1 GB μνήμη, προτείνεται 2 GB μνήμη
Downloads

  Φυλλάδιο Artlantis

  Κατεβάστε demo.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ